Sluiten
Logo thuiswinkel Logo kiyoh
Logo pim
Live chat
085 88 88 566

Verdienmodel van Pim.nl

Home - Verdienmodel van Pim.nl

Wat doet Pim voor je?

Je kunt op Pim.nl terecht voor het vergelijken van internet abonnementen. Met de service van Pim weet je zeker dat je goed zit: je ziet namelijk binnen een handomdraai welke provider voor jou het meest geschikt is!

Hoe vergelijkt Pim?

Ga je internet abonnementen vergelijken? Dan laat Pim alles zien wat er op je adres mogelijk is, op basis van je postcode. Bijvoorbeeld glasvezel, als dit bij je beschikbaar is. Je kunt ook zelf aangeven wat je belangrijk vindt in het filtermenu. Denk aan een monteur, een minimumsnelheid of een extra TV-ontvanger. Je kunt ook abonnementen sorteren, bijvoorbeeld op de laagste prijs. Pim laat dan alle abonnementen zien, de best passende komt bovenaan te staan.

Meer info over de sortering van Pim? Lees hier hoe de sortering op Pim.nl berekend wordt.

Na het vergelijken stuurt Pim je door naar de aanbieder. Daar kun je zelf je bestelling afronden.

Hoe volledig is de vergelijking van Pim?

Pim vergelijkt de grootste aanbieders in Nederland. Daarnaast heeft Pim natuurlijk het liefst zoveel mogelijk providers op de website staan. Daarom zijn is het team van Pim.nl continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Mis jij nog een provider in de vergelijker? Neem contact op met het team en we gaan erachteraan!

Wat is het verdienmodel van Pim?

De vergelijktool van Pim.nl is gratis. Stap je over naar je nieuwe provider? Dan ontvangt Pim een eenmalige service fee van deze provider. Een win-win situatie dus!

Verbinden...